Praktijkgegevens

Telefonische bereikbaarheid


Praktijknummer
Voor afspraken dient u bij voorkeur te bellen tussen 8.00 uur en 10.00 uur. U kunt dit nummer bellen voor afspraken, verwijskaarten, medische vragen e.d. Dit nummer omvat meerdere lijnen. Desondanks kan het voorkomen dat alle lijnen bezet zijn of dat de assistente u even vraagt te wachten. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden, te bellen op de juiste tijden of gebruik te maken van de herhaalreceptenlijn (076-596 2251, optie 2)
Houdt u er rekening mee dat deze lijn ook gebruikt wordt voor het telefonisch spreekuur tussen 11.30 en 12.00 uur. Rond dit tijdstip kan het dus extra druk zijn!
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur hebben de assistenten lunchpauze; de praktijk is dan alleen telefonisch bereikbaar via het spoednummer.


Telefonisch spreekuur, 'terugbel spreekuur' huisartsen
Iedere werkdag wordt er een telefonisch spreekuur gehouden van 11.30 tot 12.00 uur. Dit spreekuur is bedoeld voor korte vragen en adviezen en het opvragen van onderzoek uitslagen. U kunt hiervoor vooraf een afspraak maken bij de assistenten. De huisarts belt u dan zelf terug. Op deze wijze wordt de wachttijd zoveel mogelijk beperkt en krijgt u direct de gewenste huisarts aan de lijn.


Zelf bellen voor de uitslag van een onderzoek
Als u een uitslag van een onderzoek wil bespreken is het belangrijk dat u zelf belt naar de huisarts. Ga er dus niet van uit dat u gebeld wordt bij afwijkende resultaten van bloed, röntgen etc. Ook hiervoor kunt u een terugbelafspraak maken, zie uitleg hierboven.


EHBO
Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, verbrandingen, plots opgekomen hevige pijn, etc.) kunt u natuurlijk altijd direct terecht. Als u van tevoren de mogelijkheid ziet om te bellen of te laten bellen, houdt de huisarts rekening met uw komst.


Spoednummer
Wanneer er dringend medische hulp nodig is en de praktijklijnen bezet zijn, kunt u gebruik maken van dit spoednummer. Belt u dit nummer alleen voor zeer dringende gevallen en houdt u de lijn niet langer bezet dan nodig is. Het spoednummer wordt buiten de kantooruren niet beantwoord.


Huisartsenpost Etten-Leur
Tijdens avond-, nacht- en weekenduren kunt u voor spoedgevallen terecht op de huisartsenpost in Etten-Leur, Bredaseweg 171. U dient altijd van te voren telefonisch contact op te nemen.Praktijk   (076) 596 22 51
       
Spoed   (076) 596 80 64
       
Huisartsenpost   (076) 504 04 44
Het Huisartsenteam De Weerijs Waarneming
Spoed (076) 596 80 64 Praktijk (076) 596 22 51
Adres Laguitensebaan 1
4891 XR Rijsbergen
Kaart
Huisarts(en) B. Coppieters
L. Vogels